KOCAELİ / GEBZE - Zafer İlkokulu

Nis

Hafta boyunca göstermiş oldukları örnek davranışlardan dolayı sınıflarından davranış lideri seçilen öğrencilerimiz belli oldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

NİSAN AYI DAVRANIŞ LİDERLERİ

1-5 NİSAN 2024

Ömer KAYA

İrem Nur DEMİR

Hatice Ece COŞKUN

-Seçmedi-

Semina ÇİLO

Mehmet Emin ÖZTÜRK

Tertil ELİSMAİL

Enes YÜCE

Nursena EKER

Belçim Rana YILDIZ

Nisa İkra KURT

Fatma Yaren YILMAZ

Zeynep Emine SEVİM

Yusuf Salih YILMAZ

Yiğit Efe ERTAŞ

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan törenle kutlandı. Halk oyunu gösterileri, yarışmalar ve ödül töreni ile son bulan törenimize katılım çok yoğundu. Törenin düzenlenmesinde büyük emekleri olan Damle ACET, Tuba ANKUN ve Kadir BİRGE öğretmenlerimize, değerli öğrencilerimize ve katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz anasınıfı öğrencilerine  “Minik Eller, Büyük Hayaller” etkinlikleri kapsamında ahşap boyama çalışması yapıldı.

Nis

Zafer ailesi olarak Ramazan Bayramı kutlaması gerçekleştirildi.

25-29 MART 2024

Beren Nur demir

Yiğit Bahtiyar ÖTER

Nis

Okulumuz 3/C sınıfı öğrencileri çok güzel ve farklı bir etkinliğe imza attılar. Türkçe dersi kapsamında işlenen "Uzayda Yaşam" metni ile alakalı olarak kendilerini astronot olarak hayal ederek uzayda giyecekleri kıyafetleri tasarladılar. Birbirinden güzel ve eğlenceli tasarımların ortaya çıktığı etkinlik çok renkli karelere sahne oldu.

Öğrenmeyi eğlenceli hale getirmeyi başaran başta 3/C Sınıf öğretmenimiz Merve ÇELİK öğretmenimize, öğrencilerimize ve değerli velilerimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Nis

25-31 Mart Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda kitap sevgisi köşesi ve sergi açılışı yapıldı. Hazırlanan köşede çocukların ilgilerini çekecek birçok görsel ve birbirinden eğlenceli kitaplar vardı. Öğrencilerde bu güzel farkındalığın oluşmasında büyük emekleri olan Ahmet Sefa OKTAY, Sibel GÖRGÜLÜ ve Tuba ANKUN öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz 3. ve 4. sınıflar arası yapılan ve büyük çekişmeye sahne olan futbol turnuvamız sona erdi. 3. sınıf  final maçları sonucunda 3/D sınıfını uzatmalarda 2-1 yenen 3/F sınıfı şampiyon oldu. 4. sınıf final maçında ise 4/B sınıfını 3-0 yenen 4/D sınıfı şampiyon oldu. Şampiyon olan takımlarımızı  ve centilmence mücadele eden diğer  tüm takımlarımızı tebrik ediyoruz.

Turnuvanın organizasyonunda ve hakem ihtiyacının karşılanmasında büyük emekleri olan Fatih SALTAN ve Bilal Dursun AKÇAY öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Yeni turnuvalarda buluşmak üzere...

Mrt

Okulumuz 3. ve 4. sınıfları arası düzenlenen futbol turnuvasında ilk tur maçları tamamlandı. Büyük çekişmeye sahne olan ilk tur da sonuçlar şu şekilde ;

4/A  0 - 3  4/B

4/C  0 - 1  4/D

4/E  1 - 0  4/F

4/H  0 - 1  4/I

3/A  0 - 1  3/C

3/D  2 - 1  3/G

3/F  2 - 1  3/H

3/I  - 1. Turu Bay Geçti

Tek maç eleme usulü ile yapılan turnuvamız, oynanacak çeyrek final maçları ile devam edecek. Şampiyonluğa giden yolda eşleşmeler şu şekilde;

Çeyrek Final Eşleşmeleri

4/D - 4/I

4/B - 4/E

3/F - 3/C

3/D - 3/I

Turnuvanın organizasyonundan sorumlu 4/I Sınıf Öğretmeni Fatih SALTAN ve 4/H Sınıf Öğretmeni Bilal Dursun AKÇAY' a teşekkürlerimizi iletiyor, tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

4-8 MART 2024

Zehra KUŞKU

Hilal UZUN

Betül AYDEMİR

Taha YURTBİLİR

Zehra ŞÜKÜR

Muhammet Kerim TOPAL

Yunus Emre KEPENEK

Ravza Nur AY

Nisa ERDOĞAN

Nisa Nur AY

Berat HIZARCI

Esila Mira GÖKDAŞ

Ferhat ARPAÇAY

Yaşar Can ÖNEŞ

Semih ONAR

*REHBERLİK SERVİSİ *

Mrt

Türk milletinin varlığını tekrar ispatladığı ve Çanakkale Geçilmez dediği gün, tüm Türkiye´de olduğu gibi okulumuzda da coşkuyla kutlandı.Okulumuzda yapılan tören, saygı duruşu ve akabinde hep birlikte söylenen İstiklal Marşı´yla başladı. Okul müdür yardımcısı Ahmet GÜNEŞ günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Yazılar , şiirler ve koro ile sona eren programımızda;  Başta Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimiz rahmetle anıldı.

Programın ve 18 Mart Çanakkale Zaferi köşesinin hazırlanmasında büyük emekleri olan 1/G Sınıf Öğretmeni Sibel GÖRGÜLÜ, 1/H Sınıf Öğretmeni Sümeyye IŞIK, 1/C Sınıf Öğretmeni Esra GÜLÜMSER, 3/C Sınıf Öğretmeni Merve ÇELİK ve 1/A Sınıf Öğretmeni Hakan ŞENER'e teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Mrt

Okul bahçemizde yapılan kaldırım ve asfalt çalışmaları sonrasında zeminde oluşan çamur tabakası Gebze Belediye ekiplerince temizlendi. Desteklerinden dolayı Gebze Belediye'sine ve güler yüzlü çalışanlarına teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Mrt

Kendisini vatanına ve milletine adayan vatan şairi Mehmet Akif Ersoy’un kaleme aldığı ve bir ulusa ‘korkmamayı’ öğreten İstiklal Marşımızın TBMM' de kabulünün 103. Yıl dönümünü okulumuzda düzenlenen törenle kutladık.

Törenimiz Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve istiklal mücadelemizin aziz kahramanları adına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Okul müdürümüz Tufan ARSLAN günün anlam ve önemini içeren konuşmasını yapmasıyla devam eden törenimiz öğrencilerimiz hazırlamış oldukları gösterileri sunmaları ile son buldu. Tören sonrası öğrenci ve öğretmenlerimiz hazırlanan 12 Mart İstiklal Marşı'nn Kabulü Köşesi'nde fotoğraf çekimi yaptılar.

Bu anlamlı günün en güzel şekilde kutlanması kapsamında  12 Mart Köşesi'nin hazırlanmasında büyük emekleri olan başta 1/H Sınıf Öğretmeni  Sümeyye IŞIK  ve 1/G Sınıf Öğretmeni Sibel GÖRGÜLÜ öğretmenlerimize, tören koordinasyonunu sağlayan 3/D Sınıf Öğretmenimiz Abdulkadir İNANÇ öğretmenimize ve törene katkılarını sunan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.